VÄLKOMMEN TILL Adventure

Adventure är ett ord som för tankarna till spänning, upptäckter och tankar om platser kvar att besöka. Adventure är en inkörsport till avkoppling och nöje med familj och vänner. Vår vision är att förena de finaste materialen med design och teknik. Adventure LTD har skapat en av de allra bästa RIB båtar tillgängliga på marknaden. Våra båtar som inte bara ser bra ut, de skall klara utföra sitt jobb år efter år efter år utan kompromisser. I över 25 år har vi har tillverkat uppblåsbara båtar genom högfrekvens svetsning. Vår långa tradition och omfattande know-how, har gett oss ett gott rykte som specialister inom avancerade tekniska lösningar.

Våra produkter och processer är ofta först när det gäller PVC-svetsning. Med många års erfarenhet och kontinuerlig forskning har Adventure LTD utvecklat ett brett sortiment av uppblåsbara båtar för olika tillämpningar. Exklusiv design, maximal tillförlitlighet samt stora och breda Buoyancies tuber är några viktiga egenskaper för Adventure båtar. Andra viktiga egenskaper är låg vikt, enkel och snabb montering och demontering samt en stark förpackning. Alla element och material är utformade för att vara extremt starka och förstärkta, vilket är den bästa garantin för en lång livslängd.
Katalog Adventure Boats

Här kan du ladda ned senaste katalogen från Adventure Boats. Katalogen innehåller allmän information om Adventure Boats. Specifikationer i katalogen stämmer inte alltid med de båtar som marknadsförs i Sverige.

Katalog

Scout

Adventure Boats tube garantier

Adventure Boats använder sig av material från Heytex i sina tuber. Heytex är världsledande inom utveckling och produktion av funktionaliserade tekniska textilier med hög kvalitet. Vi kan därför lämna 6-års garanti på våra tuber av materialet Heytex.

6-års garanti

6-års garanti

Adventure
Heavy-Duty Racing Vesta V-450
Läs mer